wie zijn we?

Je kunt anderen niet veranderen, maar wél jezelf. Daarom sta jij bij de Relatie Company centraal. We leren je weer te luisteren naar je innerlijke behoefte, naar je intuïtie. Ons uiteindelijke doel is dat je beter gaat voelen hoe je je leven wilt leiden. Je zult zien dat dat doorwerkt in je relaties met anderen.

De Relatie Company bestaat uit relatietherapeut Nelleke de Heer, psycholoog Robin Kooij en acupuncturist Mirjam Schardam. Samen met jou gaan we op zoek naar de oorzaak van de ‘problemen’ die je ervaart in je leven en je relaties. Of dat nu met je partner, je kinderen, je ouders, je vrienden of collega’s is.

Het idee achter onze aanpak is dat je ons alle drie afwisselend ziet tijdens het therapieproces. Onze meerwaarde is dat we vanuit de driehoek van verschillende disciplines naar jou en je relaties kijken. Tussentijds stemmen we de therapie steeds af op jouw persoonlijke behoeftes. Wij zijn ervan overtuigd dat we door onze organische en dynamische manier van werken de beste resultaten kunnen boeken.

‘Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt’

(Carl Gustav Jung, Zwitsers psychiater en psycholoog)

Nelleke de Heer

Relatietherapeut

Nelleke de Heer werkt als relatietherapeut vooral volgens de contextuele benadering die levensvragen en problemen niet los ziet van wat generaties lang is doorgegeven en ontvangen. De verbondenheid die er is met partner, kinderen, ouders, grootouders en andere belangrijke (familie)relaties vormen die “context”. Elke hulpvraag wordt vanuit die context benaderd.
>>

Mirjam Schardam

Acupuncturist

Mirjam Schardam werkt als acupuncturist volgens de Traditional Chinese Medicine (TCM), oftewel de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het uitgangspunt hierbij is een goede gezondheid van lichaam én geest. TCM beschouwt pijn en ziekte als signalen dat het lichaam uit balans is. Het voornaamste doel van de behandeling is daarom het herstellen van het evenwicht. 
>>

Robin Kooij

Psycholoog

Robin Kooij begeleidt als psycholoog de bewustwording van het ‘ego’ en daarmee het vergroten van zelfinzicht. Het ego is in onze kindertijd ontwikkeld en bestaat uit overtuigingen en gedragingen die zich hebben gevormd tot overlevings-mechanismes. Die zorgen ervoor dat je jaar na jaar verder verwijderd raakt van wie je echt bent. Het voornaamste doel van de behandeling is het je bewust worden dat het ego niet ís wie je bent. 

Nathalie Brommersma

Loopbaanbegeleider

>>

Neneh Kooij

Marketing en Sales

Marieke Gerhards

Orthomoleculair therapeut

>>

Nathalie Afriat

Creative director Fotograaf/Videograaf

Hellen Zapf

Compassie coach/ Mindfulnesstrainer

>>

Esther Beekhuis

Yoga docent

>>

Carolien Verlaan

Lichaamsgericht therapeut

>>

Karen van der Velde

Familieopsteller

>>