WAT HEBBEN WE IN HUIS?

Het huis van de Relatie Company in De Purmer, op 20 kilometer rijden van Amsterdam, is in 2019 gebouwd als plek waar mensen hun capaciteiten ten volste kunnen benutten, hun dromen kunnen verwezenlijken en expressie kunnen geven aan hun diepste ‘zijn’. 

De Relatie Company gelooft er heilig in dat iedereen vanuit de ‘bron’ met elkaar in verbinding staat, en elkaar vanuit die verbinding kan versterken. Dat is de manier waarop we werken en zo stellen we ons op naar de wereld: met de vensters wagenwijd open. In ons geval met een prachtig weids uitzicht op een van de mooiste polders van Nederland.

Wanneer je energie opwekt vanuit een gevoel van verbondenheid, hoef je verder weinig te doen om die te laten stromen. Het is onze ervaring dat zo de mooiste dingen ontstaan. Als je verbinding toelaat, opent zich een wereld aan mogelijkheden. En wat jou het beste past, zal zich net zo ontvouwen zoals het verloop van de seizoenen; ook die volgen elkaar op in de natuurlijke orde der dingen.  

Therapie & Coaching

Onze werkwijze is een preventieve en herstellende manier van therapie in individuele, familie-, gezins- en werkrelaties, omdat het rekening houdt met afkomst en toekomst.

Acupunctuur

De behandelingen bestaan uit het doorbreken van stagnatie en het voeden van de levensenergie.

Het comfortabele gevoel van fitheid en vrijheid is wat we herkennen als gezondheid.

Carlos San Millan

Lichaamsgerichte therapie

Iedereen maakt vroeg of laat dingen mee die tijd en aandacht vragen om verwerkt te worden. We hebben geleerd om deze ervaringen vanuit ons hoofd te verklaren en via onze woorden begrip te krijgen voor en over onszelf. Het blijkt lastiger om de signalen van onze emoties en ons lichaam, het voelen, te begrijpen.  Lichaamsgerichte therapie helpt om de verbinding te maken met jezelf zodat het makkelijker wordt om op je innerlijk kompas te vertrouwen.

Familieopstellingen

Met een familieopstelling kijk je naar wat er speelt in een gezinssysteem, zodat onderliggende patronen zichtbaar worden. Het helpt je bij het innemen van je eigen plek.

Mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg volledig bewustzijn van de huidige ervaring. Ieder moment is nieuw. Je leert het verleden te laten voor wat het is en te kiezen voor het Nu.

Orthomoleculaire therapie

Voeding levert energie zodat je lichaam kan functioneren. Die energie is de motor achter allerlei noodzakelijke fysieke processen. Daarom is het essentieel dat wat je eet gezond en uitgebalanceerd is, waardoor je spijsvertering optimaal kan werken en de energie kan blijven stromen. Verkeerde voeding zorgt voor disbalans en tekorten, die vaak kunnen leiden tot fysieke en mentale problemen.

Burn-out behandeling

Wie aan burn-out denkt, relateert dat vrijwel direct aan werk. Maar in werkelijkheid is burn-out vaak het gevolg van verschillende dingen die niet goed gaan in het leven. Je zou burn-out kunnen zien als een soort kortsluiting in het hoofd. Fysieke uitputting is één van de gevolgen, maar vooral ook op mentaal en spiritueel niveau is er sprake van kortsluiting, je bent de connectie kwijt met de Bron.

Loopbaanbegeleiding

Voor inzicht in jouw belangrijke waarden en drijfveren. We helpen je te achterhalen welke je energie geven en welke juist energie kosten. Kennis van wat je beweegt waar je hart van gaat stromen en wat je valkuilen zijn.

Zwangerschaps-coaching

Binnenkort meer informatie beschikbaar. 

Yoga

Een Raya Yoga les geeft je de ruimte om jezelf te observeren, neutraal en zonder oordeel. Zo kun je , niet alleen op de yogamat maar juist in het dagelijks leven je gedrag en gewoonten onder de loep nemen en loslaten wat jou niet langer dient.

Floating in magnesiumbad

Energiebooster voor je bron

Of je het nou doet het om bepaalde klachten aan te pakken of om gewoon lekker tot rust komen, één ding is zeker: na een floatsessie in de sfeervolle sparuimte van de Relatie Company voel je je als herboren. En wist je al dat één floatsessie gelijkstaat aan vijf uur nachtrust?

Kleurentherapie in sauna bij 90 ºC

Weldaad voor body & mind

In de kleurensauna van de Relatie Company kun je niet alleen heerlijk relaxen, je wordt ook blootgesteld aan een scala aan kleuren, waarbij elke kleur weer zijn eigen unieke voordelen heeft voor je gezondheid – lichamelijk én geestelijk!

Boek

Als hemel en aarde bewegen, de filosofie van de Relatie Company. Op het moment dat je de connectie met ‘jouw bron’ kunt maken, hoeft het oude verhaal zich niet langer te herhalen.

Massage

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning en geeft ruimte voor persoonlijke groei.

Training Mindfulness en zelfcompassie

De training bestaat uit acht oefenbijeenkomsten van ruim 2 uur met elke keer een ander thema.

'Je goed voelen is iets heel anders dan goed kunnen voelen'

Wil je één keer per maand inspiratie ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

AGENDA

Nieuwsgierig naar wat we in huis hebben? Neem contact met ons op.