WAT HEBBEN WE IN HUIS?

Het huis van de Relatie Company in De Purmer, op 20 kilometer rijden van Amsterdam, is in 2019 gebouwd als plek waar mensen hun capaciteiten ten volste kunnen benutten, hun dromen kunnen verwezenlijken en expressie kunnen geven aan hun diepste ‘zijn’. 

De Relatie Company gelooft er heilig in dat iedereen vanuit de ‘bron’ met elkaar in verbinding staat, en elkaar vanuit die verbinding kan versterken. Dat is de manier waarop we werken en zo stellen we ons op naar de wereld: met de vensters wagenwijd open. In ons geval met een prachtig weids uitzicht op een van de mooiste polders van Nederland.

Wanneer je energie opwekt vanuit een gevoel van verbondenheid, hoef je verder weinig te doen om die te laten stromen. Het is onze ervaring dat zo de mooiste dingen ontstaan. 

De kledinglijn Therapy is Empathy is op die manier tot stand gekomen, zo ook onze moestuin, die is aangelegd door jongeren die een tweede kans kregen. Als je verbinding toelaat, opent zich een wereld aan mogelijkheden. We laten ons hierbij inspireren door het verloop van de seizoenen; ook die volgen elkaar op in de natuurlijke orde der dingen. We nodigen je van harte uit om met ons mee te gaan in de stroom.

Coaching & Therapie

Onze werkwijze is een preventieve en herstellende manier van therapie in individuele, familie-, gezins- en werkrelaties, omdat het rekening houdt met afkomst en toekomst.

Acupunctuur

De behandelingen bestaan uit het doorbreken van stagnatie en het voeden van de levensenergie.

Het comfortabele gevoel van fitheid en vrijheid is wat we herkennen als gezondheid.

Yoga

Een Kundalini Yoga les geeft je de ruimte om jezelf te observeren, neutraal en zonder oordeel. Zo kun je , niet alleen op de yogamat maar juist in het dagelijks leven je gedrag en gewoonten onder de loep nemen en loslaten wat jou niet langer dient.

Kledinglijn

Therapy is Empathy, onze eigen creatie, gebruikt de kracht van eenvoud en zachtheid van materialen en heerlijke ontwerpen om jou te laten zien.

Familieopstellingen

Met een familieopstelling kijk je naar wat er speelt in een gezinssysteem, zodat onderliggende patronen zichtbaar worden. Het helpt je bij het innemen van je eigen plek.

Massage

Massage is een weldaad voor lichaam en geest. Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning en geeft ruimte voor persoonlijke groei.

Mindfulness

Mindfulness betekent simpelweg volledig bewustzijn van de huidige ervaring. Ieder moment is nieuw. Je leert het verleden te laten voor wat het is en te kiezen voor het Nu.

Training Mindfulness en zelfcompassie

De training bestaat uit acht oefenbijeenkomsten van ruim 2 uur met elke keer een ander thema.

Boek

Als hemel en aarde bewegen, de filosofie van de Relatie Company. Op het moment dat je de connectie met ‘jouw bron’ kunt maken, hoeft het oude verhaal zich niet langer te herhalen.

Carlos San Millan

Lichaamsgerichte therapie

Iedereen maakt vroeg of laat dingen mee die tijd en aandacht vragen om verwerkt te worden. We hebben geleerd om deze ervaringen vanuit ons hoofd te verklaren en via onze woorden begrip te krijgen voor en over onszelf. Het blijkt lastiger om de signalen van onze emoties en ons lichaam, het voelen, te begrijpen.  Lichaamsgerichte therapie helpt om de verbinding te maken met jezelf zodat het makkelijker wordt om op je innerlijk kompas te vertrouwen.

Burn-out behandeling

Wie aan burn-out denkt, relateert dat vrijwel direct aan werk. Maar in werkelijkheid is burn-out vaak het gevolg van verschillende dingen die niet goed gaan in het leven. Je zou burn-out kunnen zien als een soort kortsluiting in het hoofd. Fysieke uitputting is één van de gevolgen, maar vooral ook op mentaal en spiritueel niveau is er sprake van kortsluiting, je bent de connectie kwijt met de Bron.

Loopbaanbegeleiding

Voor inzicht in jouw belangrijke waarden en drijfveren. We helpen je te achterhalen welke je energie geven en welke juist energie kosten. Kennis van wat je beweegt waar je hart van gaat stromen en wat je valkuilen zijn.

Orthomoleculaire therapie

Voeding levert energie zodat je lichaam kan functioneren. Die energie is de motor achter allerlei noodzakelijke fysieke processen. Daarom is het essentieel dat wat je eet gezond en uitgebalanceerd is, waardoor je spijsvertering optimaal kan werken en de energie kan blijven stromen. Verkeerde voeding zorgt voor disbalans en tekorten, die vaak kunnen leiden tot fysieke en mentale problemen.

'Je goed voelen is iets heel anders dan goed kunnen voelen'

Wil je één keer per maand inspiratie ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

AGENDA

Yoga |

De Raja yogalessen zijn op woensdagochtend van 10.00 uur en duren anderhalf uur. 

Mindfulness | 

Mindfulness op afspraak.

Familieopstellingen |

Maandag 31 januari 2022 van 9.00 uur tot 13.00 uur. VOL

Maandag 28 februari 2022 van 9.00 tot 13.00 uur.

Maandag 38 Maart 2022 van 9.00 tot 13.00 uur.

Massage therapie | 

Data volgt.

Nieuwsgierig naar wat we in huis hebben? Neem contact met ons op via info@derelatiecompany.nl