Loopbaanbegeleiding

Wat beweegt je écht, waarvan gaat je hart stromen en wat zijn je valkuilen? Antwoord vinden op deze vragen helpt je om gelukkig en vervuld in je leven en werk (komen) te staan. De loopbaanbegeleiding richt zich op herstel van de disbalans die je in je werk kunt ervaren. Gedurende drie loopbaansessies neem je je gedrag en gewoonten op werkgebied onder de loep. Doel is het omarmen van je authentieke drijfveren om los te kunnen laten wat jou niet langer dient.

Door jezelf (opnieuw) te durven verbinden met je Bron, je natuurlijke staat van zijn, kun je jezelf (terug)vinden en erachter komen wat je drijft en belangrijk vindt. Je komt in contact met je eigen uniciteit door de verlangens van het Innerlijk Kind, dat in je onderbewuste zetelt en om aandacht vraagt, serieus te nemen. Door naar het kind in jou te luisteren, krijg je inzichten die leiden tot blijvende vervulling vanuit jezelf, wat uitstraalt naar je gehele (werk)omgeving.

Als je je afvraagt of je wel op ‘de juiste plek’ zit en je voldoende wordt uitgedaagd, is het onontbeerlijk om erachter te komen waar je kwaliteiten liggen. Loopbaanbegeleider Nathalie Brommersma gaat samen met jou op zoek naar je drijfveren, omdat die veel zeggen over wat je in je wezen belangrijk vindt. Wat zijn deze en hoe zet je ze in? Wat maakt dat je handelt zoals je handelt, communiceert zoals je communiceert en voelt zoals je je voelt? Door dit helder te krijgen, krijg je inzicht in jouw unieke combinatie van drijfveren en wat deze betekenen voor je functioneren en welbevinden in je werkomgeving.

‘Het geheim van verandering is om al je energie te richten, niet op het bevechten van het oude, maar op het bouwen van het nieuwe’

(Socrates)

Op je lijf geschreven

De Relatie Company werkt vanuit de driehoek ratio, lichaam en familiesysteem. Dit doen we omdat je functioneren, binnen en buiten je werk, niet los kan worden gezien van de samenhang tussen deze drie pijlers. De loopbaansessies dienen daarbij als leidraad voor het vergroten van zelfkennis. Bewustzijn is tenslotte de basis voor het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en competenties. Je werkt aan je professionele ontwikkeling vanuit je eigen uniciteit, waardoor je kunt omgaan met alle uitdagingen die op je pad verschijnen. Wellicht is de uitkomst dat je ervoor kiest een andere weg in te slaan. Een weg die op jóúw lijf is geschreven.

De sessies

De sessies richten zich op:
– Wat je motiveert vanuit je authentieke Bron

– Wat je valkuilen zijn, waar je tegenaan loopt vanuit de verstrengeling van het Innerlijk Kind

– Waar je energie van gaat stromen en je hart vol van raakt

– Het identificeren van competenties vanuit je eigen uniciteit

– Hoe je je zelfsturend vermogen en mentale veerkracht kunt ontwikkelen en aanspreken wanneer jij dat wilt

Nathalie Brommersma:

“In elke levensfase zijn er momenten waar nieuwe inzichten over je eigen functioneren welkom zijn. Inzicht in jezelf, al dan niet in relatie tot anderen of specifieke situaties. In de loopbaansessies bij de Relatie Company maak ik gebruik van het identificeren van drijfveren, omdat deze waardevrij zijn en aanzetten tot beweging en ontwikkeling. Sinds 2016 ben ik gecertificeerd Management Drives-begeleider Individuele profielen. Ik heb veertien jaar gewerkt als eventmanager aan de Hogeschool van Amsterdam, daarnaast begeleidde ik mensen in hun keuzes en ontwikkeling op studie- en/of werkgebied. In januari 2020 heb ik de stap gemaakt me volledig toe te wijden aan het begeleiden van trajecten omtrent studiekeuze en loopbaan.”